Når du har en kronisk sygdom

​I filmene fortæller 6 personer om de udfordringer og tanker, der er fælles for dem i deres hverdag med en kronisk sygdom. 


Fem personer fortæller om deres reaktioner, da de fik at vide, at de var syge. Man kan blive meget bange, når man finder ud af, at man er syg. Især hvis man ikke kender den sygdom, man har fået.
(02:26)

Når du lige har fået en sygdom, er det ikke sikkert, du kender noget til den. I denne film kan du høre andres gode råd om, hvor de har fået information om deres sygdom.
(02:29)

Når du har en kronisk sygdom, har det betydning for sygdommens udvikling, at du lever sundt. Hør andre fortælle om deres erfaringer med at ændre livsstil.
(02:28)

Personerne i denne film fortæller om deres bekymringer for, at sygdommen kommer igen, deres oplevelse af ikke længere at have frihed og når omgivelserne har en mening om deres livsførelse.
(02:15)

Ikke alle taler med andre om deres sygdom. Det kan dog være en hjælp at dele tanker og bekymringer med familien, venner, hospitalspersonale eller med andre, der også har sygdommen.
(01:56)