Hverdagen med hjertekarsygdom

​Her finder du film om nogle af de emner, der fylder i en hverdag med hjertekarsygdom. 

66-årige Annie, 64-årige John og to gange Ole på henholdsvis 51 og 65 år, fortæller her hvordan de opdagede, at de havde en hjertesygdom.
(02:35)

Mange hjertepatienter er nødt til at tage store mængder medicin. Det kan være svært at holde styr på og i nogle tilfælde også give bivirkninger.
(02:02)


Se hvordan en række hjertepatienter oplevede chokket ved pludselig at skulle leve med en alvorlig sygdom.
(02:22)

Kan omgivelserne bekymre sig så meget, at det nærmest kan føles som en belastning for den syge? Det fortæller denne film om.
(01:52)

En hjertesygdom behøver ikke at betyde, at livet er slut. Mange vender tilbage til en næsten normal tilværelse igen, og man kan selv gøre en stor indsats.
(01:59)

Det er naturligt at tænke på døden, når man har en alvorlig hjertesygdom, men for de medvirkende i denne film, er det andre tanker end selve frygten for at dø, der rører sig.
(02:34)

Når du har en kronisk sygdom og gerne vil holde ramadan, skal du tale med din læge, om du kan tåle det. Det kan være svært, når man ikke længere er en del af denne begivenhed.
(02:24)

Mange kvinder med ikke-vestlig baggrund mener, at de har usunde kostvaner og vil gerne spise mere sundt. Samtidigt lider personer af ikke-vestlig baggrund af flere såkaldte livsstilssygdomme.
(02:38)