​​​​​​

Intranet

​Alle ansatte i Region Hovedstaden kan tilgå interne intranet, hvor indholdet er målrettet og tilpasset de ansatte på de enkelte arbejdspladser.

På arbejdspladsens intranet kan du finde oplysninger til ansatte om ansættelsesvilkår, it-spørgsmål, organisationen, økonomi, nyheder og meget mere. Du kan også tilgå din intranetprofil, abonnementer m.m.

Er du ansat i Region Hovedstaden og går på nettet fra en arbejdscomputer, går du direkte på dit intranet uden at logge ind. Skal du på intranettet fra din egen computer eller mobil og tablets uden for regionens wifi, så kræver det ekstra login. Det kan du læse mere om her på siden.

Du kan tilgå intranettet fra dine private enheder ved at hente og tilmelde dig regionens sikkerhedsapp Entrust Identity.

Entrust Identity giver dig et ekstra sikkerhedslogin - en talkode - sammen med dit arbejdslogin:

Har du Entrust-appen går du på intranettet via adressen mitintra.dk

OBS: Linket virker IKKE på enheder, der er tilsluttet regionens wifi.

Har du ikke Entrust Identity-appen, så kan du hente den. Af sikkerhedsårsager skal du aktivere appen på en arbejdscomputer på regionens netværk. Det kræver, at du sætter dig ved en arbejdscomputer med din mobiltelefon og gennemgår instruktionen. Intstruktionen finder du på intranettet ved at søge efter "Entrust".


​Har du en fået en smartphone eller tablet udleveret af regionen i forbindelse med dit arbejde, kan du også vælge at gå på intranettet via browseren ved at logge ind via dit arbejdslogin. Det kræver dog, at du er på et arbejds-wifi.

Hvis du vil tilgå intranettet uden for arbejds-wifi, så skal du benytte samme metode, som i afsnittet "Adgang til intranet fra din private mobil, tablet eller computer"

Redaktør