Søg aktindsigt i oplysninger om jordforurening på ejendomme i Region Hovedstaden

​Send en anmodning om aktindsigt og du vil som udgangspunkt få svar inden for 7 hverdage.

Du kan søge oplysninger om jordforurening på en grund via jordforureningsblanketten eller vores kortfunktion. Hvis du har behov for yderligere oplysninger kan du søge om aktindsigt. 

Aktindsigt giver dig indsigt i de bagvedliggende dokumenter som regionen har på den konkrete sag, fx et kortlægningsbrev. 

Sådan søger du aktindsigt

Udfyld blanketten og få aktindsigt i oplysninger om jordforurening på ejendomme i Region Hovedstaden. Du kan enten bruge din private Nem-id eller din virksomhedens NemLog-in/medarbejder-login.

Du kan søge om aktindsigt i en eller flere matrikler ad gangen. Hvis du søger om flere matrikler, skal du vedhæfte et excelark med oplysninger om de relevante matrikler.

Søger du aktindsigt via blanketten,  får du aktindsigt i regionens oplysninger om jordforurening på ejendomme i Region Hovedstaden. Når vi modtager din anmodning, får du en kvittering i din indbakke – hvis ikke, så beder vi dig fremsende din anmodning igen. 

Sådan får du svar

Vi finder materialet frem og sender svar til din indbakke (e-mail). 

Vi besvarer din anmodning pr. mail indenfor 7 hverdage i henhold til offentlighedslovens regler om aktindsigt. Vi bestræber os selvfølgelig på at besvare din anmodning indenfor et par dage, men i særligt travle perioder kan der gå op til 7 hverdage. 

I enkelte, meget omfattende sager kan vores sagsbehandling vare længere end de 7 hverdage. I sådanne tilfælde vil du blive underrettet, hvis fristen udsættes. 

Har du forslag til forbedringer

Vi har implementeret en ny og bedre løsning til anmodning om aktindsigt i oplysninger om jordforurening i Region Hovedstaden. Du finder løsningen her på siden, og vi tilpasser den løbende efterhånden som du og vi får erfaringer med den. Vi ønsker at give dig den bedste løsning, og hvis du har forslag til forbedringer, er du velkommen til at give os feedback. Mange tak.

Du kan selv finde oplysninger om jordforurening Redaktør