Økonomi

Enheden for Økonomi består af sektionen Informationsikkerhed samt Team Licens, Team Økonomi og Team Jura

Hvem er vi?

Vores enhed består af fire forskellige dele: Jura, økonomi, licens og informationssikkerhed. Vi har det tilfælles, at vi brænder for at sikre de øvrige enheder i CIMT (og hele regionen ift. Informationssikkerhed) god service og kompetent rådgivning.

Vi har mange snitflader og samarbejder med de øvrige enheder i CIMT, de øvrige koncerncentre og hospitalerne. Vi får gennem vores opgaver indsigt i mange forskellige aspekter af sundhedsteknologi. Vi sparrer og arbejder tæt sammen om opgaverne.

Vi skaber værdi for resten af CIMT ved at understøtte enhederne og ledelsen med rådgivning og sparring inden for vores fagområder, arbejder ambitiøst med datadrevet ledelse og ressourcestyring og er i et tæt strategisk samarbejde med CIMTs enheder og andre samarbejdspartnere om IT, medico, leverandørstyring og Informationssikkerhed.

Vores opgave

Vores fornemmeste opgave er at fokusere på forretningens behov med et skarpt øje for det væsentlige, muligheder, gevinster og risici. 

Vi hjælper eksempelvis med at sikre, at CIMT's udbud efterlever gældende regler, at holde styr på hvad de 40.000 brugere kan købe i Softwareshoppen, og at rådgive om enhedernes økonomiske muligheder og handlerum således, at vi leverer en så effektiv sundhedsteknologi som muligt.

Alt sammen til gavn for patienterne inden for en bevilling på 1,7 mia. kr.Redaktør