Projektcontroller, Karen Steglich-Petersen (Barsel)

Telefon: +45 2482 2844
Send en mail

​Karen arbejder som projektcontroller og arbejder med en bred vifte af opgaver indenfor økonomi, risiko, mål og projektstyring i vores Finance og Risk-team. 

Karen er uddannet cand. merc i finansiering og regnskab og har derudover en baggrund som sygeplejerske.

Hvad går jobbet ud på?

"Min fornemmeste opgave på projektet er at omkostningseffektivisere, så vi får mest ud af de midler, der er sat af til at bygge det nye hospital. Dette kan jeg bidrage til ved bl.a. at sikre, at vi har et klart overblik over særligt tid og økonomi. Vi har på projektet en del interne og eksterne interessenter som løbende orienteres gennem månedlig og kvartalsvis afrapportering. Derudover understøtter vi beslutningsgrundlaget gennem business cases og dataanalyser."

Hvordan bruger du din baggrund som sygeplejerske?

"Jeg bruger den især i de business cases, vi udarbejder og i konkret sparring med mine kollegaer, der ofte og spørger til, hvad et klinisk ord betyder eller beder mig tager sygeplejerske-kasketten på og se på en bestemt problemstilling. Jeg har arbejdet på stort set alle hospitalerne i region hovedstaden samt et par i Jylland, og ved hvor meget der ikke fungerer optimalt, og hvor nye bygninger er en forudsætning for at kunne ændre på det. Jeg er sikker på, at vi kommer til at løfte patientplejen markant, og at personalet kommer til at glæde sig til at arbejde her. Det er en kæmpe glæde og motivation at være på et så ambitiøst projekt som Nyt Hospital Nordsjælland."

Redaktør