Presse- og kommunikationkonsulent, Louise Lykke

​T​elefon: +45​ 5160 5772 
Send en mail

fullsizeoutput_c61 (1).jpeg

​Louise er presse- og kommunikationskonsulent og hjælper med at åbne projektet op for omverdenen på relevante platforme og kanaler - særligt i forhold til presse.

Louise er uddannet journalist fra RUC og har bl.a. skrevet og redigeret nyheder, portrætter og features for dagbladet Børsens forskellige platforme - avis, web og magasin. 

Hvad driver dig?

"Der er en god puls ved at arbejde for et ambitiøst udviklingsprojekt, der hver dag bevæger sig fremad, indtil der til sidst står et færdigt hospital, der både i form og indhold skal fungere for mange mennesker i fremtiden. Det er super meningsfuldt at formidle. Vi er ikke bange for at eksperimentere med vores formidlingsformer, og der mange vigtige historier at fortælle. Fagligt er det motiverende at være med til at åbne projektet op og definere den tone og stil, som vores kommunikation skal have."

Hvad er udfordringen?

"Det er altid en udfordring at formidle historier, der har mange interessenter. Det er ofte ret komplekst og ikke mindst politisk stof, som vi sidder med. Det kræver, at vi har styr på fakta og hele tiden udvikler vores håndværk og  platforme. Og så kræver det, at vi i teamet står fast på, hvad vi mener er god kommunikation."

Redaktør