Projektchef, Søren Sünksen

Telefon: +45 51 40 78 64
Send en mail

Søren Sünksen er projektetchef, og han har bred erfaring fra såvel det offentlige som det private​. Søren er uddannet Cand. Polit. og har en fortid fra Københavns Kommune, hvor han også har arbejdet som økonomichef. 

De seneste år har Søren været konsulent i Deloitte Consulting, hvor han har givet rådgivning indenfor økonomistyring og procesoptimering i den offentlige sektor.

Søren har desuden været en af drivkræfterne bag Deloittes satsning på rådgivning omkring administrative robotter i den offentlige og finansielle sektor, ligesom han har været programleder for en række implementeringsopgaver.

Hvad driver dig?

"Forandringer, nytænkning og engagement er nøgleordene. Umiddelbart rimer det måske ikke på økonomichef, men for mig handler det om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Jeg ser derfor en todelt rolle her på projektet: At sikre, at vi lever op til de bevillingsmæssige regler, vi er underlagt, og at vi er i stand til at fokusere på den fremadrettede understøttelse af resten af projektorganisationen, så vi kan indfri ambitionen med det nye hospital."

Hvad er udfordringen ved et megaprojekt som vores?

"Udfordringen er at økonomi- og risikostyre sig igennem et så komplekst byggeri uden at gå på kompromis med kvaliteten i løsningerne. Samtidig skal vi også sikre, at vi ved indvielsen står med et driftssikkert og effektivt hospital, hvor vi med en mindre driftsbevilling skal kunne levere højere kvalitet og højere produktivitet. Det kræver tæt samarbejde med det nuværende hospital, og at vi er ekstremt dygtige til at tegne gevinsterne op - både hvad angår økonomien og kvaliteten."

Redaktør