PA & programleder, Rasmus Thomsen

Telefon:+45 29 77 91 53
Send en mail

​Rasmus er personlig assistent (PA) for projekt- og vicedirektør Henrik Schødts, samt rådgiver og projektleder på en række strategiske projekter, der spænder fra innovation og IT/medico til risk & finance samt byggeri. Rasmus håndterer også politiske fora og beslutningsprocesser, samt en række opgaver som søger at forene processer og løsninger på tværs af organisationen.

Rasmus er uddannet fra Statskundskab i Aarhus og kommer med en bred erfaring fra centraladministrationen og særligt sundhedsområdet, hvor han, senest i Sundheds -og Ældreministeriet, bl.a. har beskæftiget sig med sygehuspolitik og lægemiddelpolitik samt større trends inden for bl.a. sundheds-IT og sundhedsdata, forskning og innovation og dansk life science.

Hvad driver dig?

"Det er enormt spændende og medrivende at være med at drive et af danmarkshistoriens mest unikke projekter, som vil få ufatteligt stor betydning for rigtig mange mennesker i fremtiden. Dét at starte forfra på en bar mark giver en unik mulighed for at skabe forandring og nytænkning på en helt anden måde end man er vant til – den chance ønsker jeg at gribe. For mig er det en chance for at gentænke sundhedsvæsnet og den måde, man bygger og driver hospitaler på - og behandlingsforløb. Det er interessant, hvilke nye kræfter og nye løsninger, der kan bringes i spil – måske kan det ændre den måde vi opfatter sundhed og sygdom i fremtiden".

Hvad er udfordringen?

"Når man skal skabe rammerne om et langtidsholdbart hospital, der samtidig søger at gentænke sundhedsvæsnet, og den måde et hospitals opfattes på, støder man bestemt på mange udfordringer. Arkitekturen og indretningen af hospitalet skal kunne tage højde for, at der i fremtiden vil være behov for andre arbejdsgange, patientflows og ny teknologi. Det er er i sig selv en udfordring. Og når man tager det utrolig komplekse interessentlandskab i betragtning, er der mange hensyn der skal balanceres for at udviklingen af det nye hospital forløber som planlagt. Ambitioner, engagement og fleksibilitet er nøgleord".


Redaktør