Projektchef, Sune From

​Telefon: +45 51 56 10 38
Send en mail

Sune From er projektchef og rådgiver på projektet. Han har tidligere været projektchef hos Cowi, hvor han har mange års erfaring med bygherrerådgivning og projekt- og byggeledelse af store byggerier som f.eks. Skuespilhuset. Han har de senere år været udlånt fra COWI til to erhvervsdrivende fonde som projektdirektør for projekter som Den Blå Planet og Musikkens Hus i Aalborg. 

Sune har også arbejdet i entreprenørbranchen hos Einar Kornerup, hvor han har haft ansvaret for renovering af store beboelsesejendomme i københavnsområdet.

Hvad driver dig i dit arbejde?

"Det gør selve projektet – at det vil få afgørende betydning for rigtig mange mennesker i fremtiden. Og så trives jeg godt i det samspil med mennesker, som ligger naturligt i en byggeorganisation – både ude på byggepladsen, i bestyrelseslokalerne og med vores internationale samarbejdspartnere. Der er mange udfordringer og milepæle, som projektet skal igennem de kommende år".

Hvad er udfordringen?

"Når et byggeri når en størrelse som dette stiger kompleksiteten i forhold til mindre byggerier ganske voldsomt, så fokus på konsekvent brug af fx et styringsværktøj som fx vores BIM-model samt på kvalitets- og risikostyring er helt afgørende".

Redaktør