Projektleder, Rasmus Bang

​Rasmus er projektleder i vores team for udstyr, service og logistik. Han er kandidat i Statskundskab fra KU og har tidligere arbejdet for Lundbeck og i Forbrugerrådet.

Kan du beskrive en arbejdsopgave?

"Det kan fx være at fastsætte koncepter for de forskellige varekategorier, der transporteres rundt på hospitalet. Det drejer sig om at få hospitalet til at fungere så effektivt som muligt i økonomi og arbejdsgange samt at sikre, at arkitekterne sætter et tilstrækkeligt antal m2 af til de forskellige praktiske behov på hospitalet, som gør det muligt for hospitalet at fungere effektivt døgnet rundt".

Hvad er udfordringerne?​

"Udfordringerne opstår særligt, når der ikke er tilstrækkeligt data om, hvordan tingene fungerer i dag – så skal vi undersøge det ekstra grundigt for at mindske usikkerheden. Derudover kan det være en udfordring at træffe bindende beslutninger, hvis der er argumenter for flere forskellige løsninger eller uklarhed om, hvad fremtiden bringer på et givent område". 

Hvad driver dig?

"Jeg ser mit arbejde som problemløsning, og det motiverer mig at kunne bidrage til et konkret bedre fungerende hospital i fremtiden".

Redaktør