Projektleder, Thomas Rasmussen

​telefon: +45 20307521 mail: thomas.rasmussen.07@regionh.dk

Thomas arbejder med projektledelse, der relaterer sig til medico-området. I samarbejde med det eksisterende hospital, rådgivere og totalrådgiver er opgaven at sikre grundlaget for udstyr på det nye hospital. Thomas arbejder med vores database dRofus, der beskriver samtlige rum og udstyr på det nye hospital og indgår samtidigt i koordineringsgruppen med vores arkitekter i Basel og København.

Han har tidligere arbejdet med presales og implementering af it-løsninger hos en række store virksomheder som Ikea, Grundfos, NNIT, Capgemini og Svenske Spil.

Hvad betyder dit arbejde for det færdige hospital?

"Det er meget vigtigt, at det nye hospital bliver forberedt til det udstyr, der skal installeres og drive hospitalet. Dette sikrer vi bl.a. ved at arbejde i vores rumfunktionsprogram dRofus, der sammen med vores 3D-model af hospitalet, BIM-programmet, udgør rammen for byggeriet".

Hvad motiverer dig i dit arbejde?

"Jeg brænder især for at skabe optimalt samspil og integration i de løsninger der bliver valgt til det nye hospital. Det er spændende at være en del af teamet, der skal bygge et helt nyt og funktionelt hospital. Der er mange interessenter involveret, som gør det interessant og udfordrende at få det hele til at ende ud i veludført projekt."

Redaktør