Forslag 5

Fra dommerbet​æ​nkningen


"Forslaget rummer en idé om at skabe en mellemting mellem en effektiv produktion og en værdig menneskelig skala. Det er mødet mellem to retninger. Den stringente struktur med fladt tag i en nord-syd struktur og en meget bevæget øst-vest sadeltagsstruktur. Alt i alt har projektet udtryk som en stor farm, hvilket ikke er hensigtsmæssigt i hospitalssammenhæng. Det arkitektoniske greb synes således ikke overbevisende.Landskabet er overfladisk og diagrammatisk - svært at genkende i forhold til stedet.Projektet er belastet med en række udfordringer med hensyn til funkrionalitet og logistsik, og en videre bearbejdning synes ikke mulig.

"Forslaget rummer en idé om at skabe en mellemting mellem en effektiv produktion og en værdig menneskelig skala. Det er mødet mellem to retninger. Den stringente struktur med fladt tag i en nord-syd struktur og en meget bevæget øst-vest sadeltagsstruktur. Alt i alt har projektet udtryk som en stor farm, hvilket ikke er hensigtsmæssigt i hospitalssammenhæng. Det arkitektoniske greb synes således ikke overbevisende.

Landskabet er overfladisk og diagrammatisk - svært at genkende i forhold til stedet.

Projektet er belastet med en række udfordringer med hensyn til funkrionalitet og logistsik, og en videre bearbejdning synes ikke mulig.

 


 

Redaktør