​​- Jeg fik svar på nogle af de praktiske spørgsmål, som vi, der ikke er så tæt på processen, tumler med. Det vil være rart at blive opdateret på alle disse praktiske forhold, efterhånden som de bliver besluttet, siger ledende lægesekretær i Øre, Næse- og Halsafdelingen og medlem af MED-udvalget Ghita Larsen.

Spørgerunde om det nye hospital

​Hvordan bliver hverdagen på det nye hospital? Er der tænkt på omklædning? Hvordan skal vi indrette netop vores afdeling? Det er både det helt nære og de helt store linjer, der er oppe at vende, når Nyt Hospital Nordsjællands Udviklingsafdeling er på rundtur til alle afdelingers lokale MED-udvalg eller personalemøder. 

Vent...

​- Det er selvfølgelig ikke alt, vi kan svare på endnu. Men vi fortæller om det, som er afklaret i forhold til de nye rammer. Nogle spørgsmål tager vi med tilbage og finder svarene på, og noget må vi også være ærlige at sige, at det har vi ikke et svar på endnu, siger projektleder Mette Wenøe fra Nyt Hospital Nordsjællands Udviklingsafdeling.


Hun har sammen med sin kollega Nikolaj Andersen været på besøg til "spørgetime" hos en række afdelingers MED-udvalg, og de har de sidste besøg i kalenderen. Formålet har været at få sat spot på nogle af de spørgsmål, som fylder mest i de enkelte afdelinger.


- Et så stort byggeri som vores skal selvfølgelig informere godt om de store linjer som parkering, omklædningsfaciliteter og arbejdsmiljø, men det er mindst lige så vigtigt for afdelingerne at få mere at vide om deres specifikke faciliteter og lokaler. Derfor stiller vi også op, når afdelingerne har spørgsmål, så vi mindsker risikoen for misforståelser og måske endda ubegrundede frustrationer, siger Nikolaj Andersen.

Os, der ikke er så tæt på processen

Øre- Næse- og Halsafdelingen var de første, hvis lokale MED-udvalg inviterede til dialog om fremtidens trivsel og tilhørsforhold.

- Jeg fik svar på nogle af de praktiske spørgsmål, som vi, der ikke er så tæt på processen, tumler med. Det vil være rart at blive opdateret på alle disse praktiske forhold, efterhånden som de bliver besluttet, siger ledende lægesekretær og medlem af MED-udvalget Ghita Larsen, og suppleres af hendes kollega, overlæge Waldemar Trolle:

- Det var et fint informativt oplæg. Billedmaterialet gav et godt indtryk af det nye hospital, og oplysninger om parkering og vejsystem med mere var meget glædeligt at høre. I det hele taget fik man en fin fornemmelse af, at vores forslag bliver taget alvorlig.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor