Anerkendte arkitekter siger ja til at deltage i projektkonkurrence om Nyt Hospital Nordsjælland

De tre anerkendte arkitektfirmaer: Lundgaard & Tranberg, BIG og Herzog & De Meuron har sagt ja til at deltage i projektkonkurrence om Nyt Hospital Nordsjælland.
Projektgruppen Nyt Hospital Nordsjælland har store ambitioner for projektkonkurrencen om det nye hospital. Projektdirektør Henrik Schødts forklarer:

"Vi har valgt på forhånd at indbyde tre meget anerkendte arkitektfirmaer: BIG, Herzog & De Meuron samt Lundgaard & Tranberg, som blandt andet har det til fælles, at de ikke har deltaget i de øvrige kvalitetsfondbyggerier. Det har vi gjort fordi vi gerne ser, at nye spillere kommer på banen. De tre forhåndsinviterede har alle vist, at de er i stand til at løse komplekse opgaver på en både funktionel og arkitektonisk flot facon. De tre forhåndsinviterede virksomheder deltager i projektkonkurrencen på lige fod med de øvrige op til fire virksomheder, der indtil d. 2 november 2012 kl. 14.00 kan præ-kvalificere sig til at deltage i projektkonkurrencen om at tegne Nyt Hospital Nordsjælland."
Redaktør