Hvad ønsker de kommende medarbejdere på Nyt Hospital Nordsjælland?

Effektiv it, gode parkeringsmuligheder, frisk luft og kørestolsvenlige faciliteter. Sådan lyder nogle af de mange ønsker, som medarbejderne på Hillerød, Helsingør og Frederikssund hospital i den sidste tid har givet videre til projektgruppen bag Nyt Hospital Nordsjælland.

Postkort til fremtiden

I løbet af april og maj 2011 har projektteamet bag Nyt Hospital Nordsjælland besøgt personalet på Hillerød, Helsingør og Frederikssund hospital hen over frokosttid. Med sig har projektgruppen bragt en stak tomme postkort, som medarbejderne kunne skrive deres ønsker, visioner og ideer på, hvilket mange har mange benyttet sig af.


Vigtigt input

Hospitalsdirektør Suzanne Aaholm lægger vægt på inddragelse af viden og erfaringer hos faglige medarbejdere:

” Medarbejderne har en central rolle ved planlægningen af det nye hospital. Vi har allerede nu fået mange konkrete input, der kan hjælpe os videre med at udvikle temaer, koncepter og funktioner.  Og vi ser frem til det videre samarbejde med alle personalegrupper om det ny hospital i de kommende brugerinddragelsesprocesser.”

Alle postkort indgår i den videre proces med at planlægge det nye hospital. Som supplement har projektgruppen foretaget 50 interviews med medarbejdere i et bredt udvalg af funktioner. Der arbejdes i øjeblikket på at analysere og tematisere de mange interviews.

Læs postkortene

her


Skriv til projektgruppen

Du kan fortsat skrive til projektgruppen på nhn@regionh.dkRedaktør