Ledende overlæge glæder sig til Nyt Hospital Nordsjælland: ”På det nye hospital vil design og arkitektur afspejle vores personales høje faglighed”

​Store skannere i millionklassen og bly i væggene for at beskytte mod stråling. Det er kun noget af det, der skal til for, at det nye hospital i Favrholm er klar til Billeddiagnostisk Afdeling, som arbejder med røntgen, skanning og nuklearmedicinske undersøgelser på Nordsjællands Hospital.

Vent...

​Afdelingens medarbejdere har netop været på besøg på Nyt Hospital Nordsjællands byggeplads, og besøget gjorde den nye bygnings betydning tydelig for ledende overlæge Mette Marklund:


- Omgivelserne betyder meget for patienternes oplevelse, og jeg glæder mig til, at vores patienter vil blive mødt af et hospital, der udstråler professionalisme, så snart man træder ind ad hovedindgangen. På det nye hospital vil design og arkitektur nemlig afspejle vores personales høje faglighed. Det bliver en positiv kontrast til i dag, hvor vi arbejder i temmelig slidte rammer, fortæller hun.

Patienter ​​​som sparringspartnere

For at kunne give patienterne en god og tryg oplevelse på det nye hospital planlægger Mette Marklund, at afdelingen skal bruge patienterne som aktive sparringspartnere: 

- Vi vil invitere patienterne til at give os feedback, når vi går i gang med at arbejde i de nye rammer. Kun på den måde lærer vi bygningen ordentligt at kende og udnytter dens fulde potentiale til gavn for både patienter og medarbejdere.

Selvom der stadig er nogle år til, at de første patienter skal skannes på Nyt Hospital Nordsjælland, tænker afdelingen altså allerede over, hvordan patienterne og personalet kan arbejde sammen om at skabe fremtidens velfungerende, indbydende og effektive hospital.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor