Ny app fra Nyt Hospital Nordsjælland

Nyt Hospital Nordsjælland lancerer app, som giver dig mulighed for at følge projektet på tæt hold.
Den nye iPad app, Nyt Hospital, er netop blevet færdigudviklet. Den gør det muligt for personer med interesse i projekt Nyt Hospital Nordsjælland at følge udviklingen på nært hold.

Den tredje platform

”Nyt Hospital Nordsjællands app fungerer som den primære platform for personer, som enten er involveret i processen, interessenter, tilknyttet nogle af de berørte hospitaler eller som vil danne sig et overblik over hele forløbet. Det hele foregår i et setup tilpasset den digitale superbruger anno 2014”, fortæller projektdirektør Henrik Schødts, som har fulgt tilblivelsesprocessen på nært hold.

Han tilføjer desuden, at en af grundtankerne bag app’en er, at den skal sætte nye standarter for, hvordan et kommende superhospital kan kommunikere:

”Det er planen at vise, at man kan kommunikere med sine brugere på andre platforme end blot via en tung hjemmeside og mails. Jeg er overbevist om, at brugen af tablets som digitalt arbejdsredskab bliver stadig mere udbredt og integreret del af vores hverdag, hvorfor vi gerne vil være med til at gå forrest og vise, at dette er blot én af mange måder at bruge den på.”

Fokus på målgruppe og indhold

I projektets indledende faser er app’en primært henvendt til brugeren, som har en tilknytning og holdning til Nyt Hospital Nordsjælland. Fremadrettet er det planen, at app’en skal bruges til at kommunikere til en bredere målgruppe, når projektet går ind i faser med større offentlige berøringsflader herunder når byggeriet påbegyndes, flytning af udstyr og ibrugtagelse.

Indholdet i app’en er kurateret af Nyt Hospital Nordsjælland, og er nøje udvalgt og tilpasset formatet. Tanken er servere information direkte til modtageren i et univers, hvor æstetik og indhold kobles sammen på naturlig vis og dermed sikre en god og inspirerende brugeroplevelse.

App’en kan hentes her.

Redaktør