Nyt Hospital Nordsjælland afholdte informationsmøde om præ-kvalifikation

På informationsmøde onsdag d. 10. oktober introducerede projektdirektør Henrik Schødts danske og udenlandske rådgivere til baggrunden og rammerne for præ-kvalifikationen til projektkonkurrencen om Nyt Hospital Nordsjælland.
Nyt Hospital Nordsjælland har onsdag d. 10. oktober 2012 afholdt informationsmøde vedr. prækvalifikation til projektkonkurrencen om det kommende hospital i Nordsjælland.

Flere såvel danske som udenlandske arkitekt- og ingeniørvirksomheder mødte op for at høre om baggrunden for projektet, rammer, proces og vilkår i forbindelse med projektkonkurrencen. Hillerød kommune præsenterede på samme møde kommunens planer for byudvikling af området omkring hospitaletProjektdirektør Henrik Schødts udtaler: ”Den interesse vi allerede nu oplever fra mange både danske og udenlandske arkitekter og rådgivere, tegner godt for projektkonkurrencen. Vi glæder os over interessen, som tyder på, at vi kommer til at stå med et meget stærkt felt af teams i projektkonkurrencen”.

Fristen for at melde sig til præ-kvalifikationen er d. 2. november 2012 kl. 14.00. Herefter vil fire teams blive prækvalificeret til at deltage i projektkonkurrencen på lige vilkår med de tre allerede forhåndsinviterede teams, Lundgaard & Tranberg og BIG fra Danmark, samt schweiziske Herzog & De Meuron.
Redaktør