Workshopdeltagere søges: Dit hospital år 2020

Kunne du tænke dig at være med til at skabe visionen for det nye hospital i Nordsjælland? Vi søger borgere, der har lyst til at deltage i en workshop om fremtidens hospital.Tirsdag den. 22. februar
kl. 17.30 – 19.30
Mødesalen på Hillerød Hospital
konferencecenteret, indgang 50A


tilmeld dig herVær med til at tænke nyt

Den politiske beslutning om at opføre et helt nyt hospital på en bar mark i nærheden af Hillerød, giver Region Hovedstadens borgere mulighed for at tænke nyt. Siden der sidst blev bygget helt nye hospitaler i Danmark, har både samfund, sundhedsforhold og teknologi udviklet sig drastisk. Det betyder, at et nyt hospital i vid udstrækning kan tænkes forfra på nyt grundlag. Region Hovedstaden har derfor brug for din hjælp til at få patienter og pårørendes perspektiv på, hvordan hospitalet opleves i dag, og hvordan den oplevelse kan gøres endnu bedre.


Alle kan være med

Du behøver ikke være specialist for at deltage, da dit bidrag til workshoppen skal handle om dine personlige erfaringer og din verden. Eneste kriterium er, at du skal have erfaringer med sundhedsvæsenet som enten patient eller pårørende.


Få indflydelse

Alle input fra workshoppen vil indgå i det videre arbejde med at formulere den vision for det nye hospital, som skal inspirere, begejstre og fungere som ledestjerne for både planlægning, byggeri og drift af det nye Nordsjællands hospital. Input vil også blive brugt i det konkurrencemateriale, der skal klæde arkitekter og andre rådgivere på til at give det nye hospital den helt rigtige form og udtryk.

Vi glæder os til at se dig og høre dine ideer.

Redaktør