Ledertalent ny enhedschef ved Akuttelefonen 1813

​​36-årige Marie Baastrup skal fremover stå i spidsen for Akuttelefonen 1813, når hun 1. marts 2018 tiltræder som ny enhedschef.

Akuttelefonen 1813 får ny enhedschef med ledererfaring fra flere af Region Hovedstadens hospitaler trods sin unge alder. 36-årige Marie Baastrup kommer fra en stilling som afdelingssygeplejerske på Herlev og Gentofte Hospital. Før det har hun blandt andet været afdelingssygeplejerske og arbejdet med kvalitetsledelse på Nordsjælland Hospital. 

Direktør i Region Hovedstadens Akutberedskab Freddy Lippert er meget tilfreds med udnævnelsen.

- I direktionen glæder vi os meget til at tage imod Marie som ny enhedschef ved Akuttelefonen 1813. Marie er en talentfuld ung leder. Hun er ambitiøs og har den energi, der skal til for at fortsætte den gode udvikling ved Akuttelefonen 1813 og i Akutberedskabet. 

Fokus på sammenhold og kerneopgaven

Marie Baastrup selv ser frem til den ledelsesopgave, der venter.

- Jeg er meget glad og taknemmelig for stillingen som enhedschef ved Akuttelefonen 1813. Jeg glæder mig til at møde alle medarbejdere og ledere ved Akuttelefonen 1813 og være en del af det samlede hold, som løfter den vigtige opgave at sørge for akuthjælp til regionens borgere.

Privat er Marie gift, har tre børn og bor i Birkerød.

Der var 21 ansøgere til stillingen som enhedschef ved Akuttelefonen 1813. 4 var indkaldt til samtale. Marie Baastrup imponerede alle i ansættelsesudvalget, der enstemmigt pegede på hende som ny enhedschef. 

Redaktør