Sådan er vi

Vi er en spændende arbejdsplads, hvor forskellighed er en styrke, og hvor lysten til at hjælpe andre er vores motivation.

Vi er dedikerede

Vi er dedikerede i vores faglighed, til hinanden og til vores fælles ambition. Vi er her for at udvikle os og for at blive udfordret. Og vi gør en forskel, fordi det handler om liv.

Vi har ansvar for it-systemerne, det medicotekniske udstyr og telefonisystemerne på hospitalerne, så sundhedspersonalet har de bedste betingelser for at hjælpe patienterne.

Brede uddannelsesbaggrunde

Vores uddannelser spænder lige fra fx it-supportere over sygeplejersker til økonomer og kontorelever.

Alle arbejder vi sammen om at forbedre arbejdsgangene for Region Hovedstadens 42.500 ansatte. Vi skaber de bedst mulige forudsætninger for en højere kvalitet og effektivitet i patientbehandlingen.

Fælles ambition

Selv om vi er spredt over 14 forskellige lokaliteter, deler vi en fælles ambition på tværs af enheder og sektioner. Region Hovedstaden har effektiv anvendelse af sundhedsteknologi på internationalt topniveau.


Vi har ofte travlt og lægger vægt på at være gode kolleger, der er åbne over for forskelle og ydre forandringer. Vores hverdag er præget af sammenhold og god stemning. Det skal også være sjovt at gå på arbejde.

I løbet af en arbejdsdag har du god mulighed for at møde kolleger fra andre enheder og sektioner. Vi har mange forskellige uddannelser, erfaringer og kompetencer. Det skaber en spændende og faglig dynamisk kultur.

Så det vi kan tilbyde er:

  • en stor vital arbejdsplads i hovedstadsregionen i et dynamisk og uformelt miljø
  • et job med høj faglighed, stærkt fællesskab og kontakt til mange forskellige faggrupper
  • gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • en fleksibel arbejdsform med frihed under ansvar
Redaktør