E-læring

​Region Hovedstaden er en organisation med et konstant behov for uddannelse af de ansatte. For at opretholde den høje kvalitet i det kliniske arbejde er e-læring et effektivt redskab. Men hvad er e-læring og hvem producerer det?

​Hvad er e-læring?

Læringsteknologi defineres generelt som læring, der foregår helt eller delvis digitalt, vekslende fra det meget statiske til det meget interaktive.

Man skelner overordnet mellem e-læring

  • som netbaseret undervisning,
  • som blended learning, hvor e-læring fx bruges før eller efter tilstedeværelsesundervisningen,
  • hvor dele af eller hele e-læringskurset indgår i selve tilstedeværelsesundervisningen.

200 e-læringskurser på Kursusportalen

I Region Hovedstaden tilbydes aktuelt mere end 200 e-læringskurser på Kursusportalen. Kurserne omfatter en bred vifte af sundhedsfaglige emner, herunder både kliniske, arbejdsmiljømæssige, juridiske og it-tekniske procedurer.

Gå til Kursusportalen  (åbner ny fane)

RegionH E-læring

RegionH E-læring er en regional sektion, der håndterer alle dele af en e-lærings produktion, vejleder i brugen af læringsteknologi og tilbyder hjælp til gør-det-selv løsninger. Sektionen består af en chef, projektledere, manuskriptforfattere, filmfolk, didaktikere, programmører og udviklere samt en grafiker og en animator. De samarbejder om projekterne, så alle nødvendige kompetencer kommer i spil ved behov. Alle projekter udvikles i et tæt samarbejde med kursernes emne-eksperter.

Se kontaktoplysninger og læs mere om RegionH E-læring på hjemmesiden Redaktør