Sektion for Ledelse og Forandring

Ledelse og Forandring understøtter regionen, hospitaler og virksomheder i deres arbejde med at hjælpe borgere og patienter

Sammen om sunde løsninger

Sammen betyder, at vi løser opgaver i fællesskab – med jer og med hinanden. Vi samarbejder åbent og tillidsfuldt for at skabe værdi for dem, der skal gøre en forskel for patienter og borgere i regionen.

Løsninger er det, vi leverer. Vi hjælper jer med at knække de hårdeste nødder. Vores varemærke er professionelle processer – vores berettigelse er at skabe holdbare resultater for helheden.

Sunde er løsningerne, når de er fagligt skarpe, på forkant med jeres udfordringer, effektivt leveret og solidt forankret hos alle, der skal føre dem ud i livet.


Sektion for Ledelse og Forandring samarbejder med alle regionens arbejdspladser.
 

Vi er specialister indenfor:

Vi er en del af Region H’s Center for HR – med base på Gentofte Hospital.


Indsatsområder og rekvirenter

Vi arbejder med hospitalerne, virksomhederne, koncerndirektionen og koncernledelsen. Vi har derfor et indgående kendskab til det, som rør sig i regionen. Det betyder, at vi i vores opgaveløsning inddrager viden og indsigter fra top til bund og på tværs. På den måde hjælper vi vores samarbejdspartnere, uanset placering i organisationen, med at lykkes i hverdagen.Hvordan arbejder vi?

Vores opgaveporteføljen fokuserer særligt på ledelsesudvikling og organisatoriske forandringer i Region Hovedstaden. Det er dér, vores ekspertise ligger, og hvor vi forpligter os på at skabe værdi og konkrete resultater i hverdagen.

Værdiskabelse kræver, at vi dygtigere end vores rekvirenter, og konsulenterne i Ledelse og Forandring gennemgår derfor løbende uddannelse og arbejder systematisk med videndeling med vores samarbejdspartnere.

Vi løser opgaver i tæt samarbejde med den rekvirerende leder, og som oftest også i tæt samarbejde med en lokal udviklingskonsulent, kliniker eller økonom for at sikre en lokal forankring.
 
Vores konsulenter balancerer imellem at lytte og udfordre i den enkelte opgave, så analysen og implementeringsforslagene tilpasses, uanset hvor du er i organisationen.
Derfor tror vi på, at vi kan hjælpe med at skabe konkrete resultater, som gør en reel og mærkbar forskel i hverdagen for ledere, medarbejdere og patienter.


Kontakt os

Information om sikker post til Center for HR

    

Henriette ​Hols​cher
Ledelses- og Organisationskonsulent
38 66 96 29
Send en e-mail til henriette.holscher@regionh.dk (undlad at sende fortrolige og personfølsomme oplysninger)


   
  
  

Redaktør