Vores opgave i Center for Ejendomme er at skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices, logistik og forsyning.

Center for Ejendomme

​Center for Ejendomme varetager regionens ejendomsportefølje på cirka 2 millioner kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til nybyggeri.


Vigtig information til eksterne konsulenter, leverandører, håndværkere mv. på Region Hovedstadens hospitaler

På baggrund af Sundhedsstyrelsens skærpede retningslinjer for brug af mundbind i sundhedsvæsenet er det besluttet, at alle eksterne konsulenter, leverandører, håndværkere mv. skal bruge mundbind på indendørs arealer på Regionen Hovedstadens fungerende hospitaler og øvrige matrikler med patienter og pårørende.

Eksterne konsulenter, håndværkere, leverandører mv. er selv ansvarlige for at erhverve og medbringe mundbind. 

Kravet om mundbind gælder fra 29. september og 2020 og indtil andet meldes ud. Du kan holde dig løbende orienteret her på siden. 

Krav om mundbind
Kravet om brug af mundbind på Region Hovedstadens matrikler udspringer af Sundhedsstyrelsens vejledning om brug af værnemidler på hospitaler den 28. september 2020: Retningslinjer for brug af værnemidler, når der ikke er påvist eller mistanke om COVID-19.