Nille Landrock Rasmussen

Administrativ medarbejder


Nille Landrock Rasmussen

Mobil: 91 16 66 23
Telefon: 3864 9966
LinkedIn: Nilles profilArbejds- og interesseområder

Nille er CPI's administrative medarbejder, der tager sig af alskens administrativ support til konsulenter og borgere, er tovholder for diverse praktiske funktioner, passer hovedtelefon og mail samt planlægger møder. 

Hun kan lide at have overblik over processer fra start til slut og at understøtte næste led i CPI, så enhedens kerneopgaver supporteres smooth og gelinde på bedst mulige måde.

Nille elsker også at arbejde med sproget og at skrive, så det er til at forstå for en given målgruppe - med fokus på både kommunikation og visuel formidling og hvordan data præsenteres bedst for modtagerne i de rette versioner på de rette platforme og medier.

Baggrund

Nille har været ansat i CPI siden 2019. Hun har tidligere arbejdet som konsulent for ældrerådene i Helsingør og Københavns kommuner samt været journalist, redaktionssekretær og jourhavende på en række landsdækkende aviser.

Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har taget en diplomuddannelse for redaktionelle mellemledere på Den Journalistiske Efteruddannelse, kursus i coaching i organisationer på Niels Brock og er uddannet Integrative Coach fra Debbie Ford.

Redaktør