Tilmelding til KRÆFT, PARFORHOLD OG SAMLIV

Kræft, hjertesygdomme og diabetes er alle eksempler på sygdomme, hvor behandlingens bivirkninger kan ramme parforholdet og kærlighedslivet. Alligevel tales der kun lidt om de spørgsmål dette rejser for patienternes og deres partneres livskvalitet, for emnet er både svært og tabubelagt. 
Parret Jens og Marianne fortæller om deres liv med prostatakræft. 
Om kriser, behandlingen og dens bivirkninger, og om den udfor-dring det er for begge, når behandlingen får konsekvenser for sexualiteten. Jens og Marianne er musikere, og inddrager i deres foredrag små musikalske indslag.  og efter Jens og Mariannes indlæg er der spørgsmål og debat.
​​​​
Jens og Mariannes foredraget blev tildelt prostatakræftprisen 2013. Det har relevans for såvel patienter, pårørende som for sundhedspersonale, der arbejder med syge, hvis behandling rammer sexualiten).


​​
Arrangementet er arrangeret af Tværfagligt Videnscenter for Patientstøtte og Rigshospitalets Kræftrehabiliterings sygeplejersker​.​ Alle vores arrangementer i Foredragsrækken om Pårørende er gratis at deltage i og er for alle med interesse for vores emner. Hvis du har nogle tanker eller ideer, er du meget velkommen til at kontakte os på: rh-patientstoette@regionh.dk​​​​​​
Redaktør