Tilmelding til SNAK PÅ LIVET LØS, Inspiration til samtaler om livet før døden

Når vores nærmeste får en uhelbredelig sygdom, er der ofte nogle ting, som vi gerne vil nå at tale med dem om, mens vi har muligheden for det. Desværre er der mange af os, der ikke får sat ord på det, der betyder noget. Årsagen er – ikke overraskende – at det kan være svært.


Mød forfatteren bag bogen ”Snak på livet løs” til et personligt og vedkommende foredrag, som vil klæde os bedre på til at tale om livet før døden. For hvad handler de svære samtaler egentlig om? Hvorfor er det vigtigt, at vi får taget hul på dem i tide? Og hvorfor har vi så svært ved at håndtere dem? 

Da Stine Buje mistede sin mor til kræft, besluttede hun sig for at skrive en bog, som skulle hjælpe andre pårørende med at få det bedste ud af den sidste tid sammen.  Bogen ”Snak på livet løs” giver konkrete idéer til, hvordan vi kan tage hul på de svære samtaler med dem, vi skal miste. 

Forfatteren

Stine Buje er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet i 2009. Hun har en fortid i kommunikationsbranchen, hvor hun blandt andet har arbejdet som strategisk kommunikationsrådgiver i Røde Kors. Efter at hendes mor døde af kræft i 2014, valgte hun at sige sit job op for at skrive bogen ”Snak på livet løs”. 

Arrangementet er arrangeret af Tværfagligt Videnscenter for Patientstøtte og Rigshospitalets Kræftrehabiliterings sygeplejersker​.​ Alle vores arrangementer i Foredragsrækken om Pårørende er gratis at deltage i og er for alle med interesse for vores emner. Hvis du har nogle tanker eller ideer, er du meget velkommen til at kontakte os på: rh-patientstoette@regionh.dk​​​​​​

Redaktør