Få indflydelse på Min Sundhedsplatform

Er du patient eller pårørende i Region Hovedstaden eller Region Sjælland, og har du lyst til at bidrage til at udvikle den digitale patientportal Min Sundhedsplatform? Så kan du ansøge om at blive medlem i Patient- og pårørendepanelet for Min Sundhedsplatform.
Vent...
Ligegyldigt hvor meget – eller hvor lidt – du kender til digitale løsninger som fx Min Sundhedsplatform, så vil vi gerne høre dine idéer til, hvordan vi kan gøre Min Sundhedsplatform bedre. Og vi vil gerne høre mere om, hvordan du oplever at få digital information under et forløb på hospitalet. Hvis du er nysgerrig på det digitale, men ikke er sprunget ud i det endnu, vil vi også gerne høre fra dig.

Vi vil gerne høre din mening om konkrete tiltag, vi arbejder på at udvikle, og hvordan du bruger dem i din hverdag. Medlemskab af panelet er frivilligt og ulønnet, men vi dækker udgifter til transport, og der vil være forplejning på de fysiske møder.

Når du tilmelder dig panelet, får du mulighed for at:
 • drøfte dine digitale oplevelser som patient med bl.a. it-udviklere og sundhedsfaglige samt høre faglige input fra eksperter på området. 
 • deltage i online brugertests af nye funktioner på web eller app og give input til nye funktioner.
 • besvare spørgeskemaer om din oplevelse af digitale løsninger.
 • deltage i interviews, så vi får mere viden om din oplevelse.

Din deltagelse i panelet

Vi forventer, at du deltager i:
 • opstartsmøde d. 12. november kl. 17.00 - 19.30 på Ringsted Sygehus eller på video
 • kortere møder når behovet for feedback fra panelet opstår. Disse møder foregår fortrinsvis online og ligger sidst på eftermiddagen eller først på aftenen
 • 2 årlige møder á ca. 2,5 timers varighed
 • læsning af e-mails og materialer ca. op til 2 timer månedligt.
Tidsforbruget for ad hoc møder og andre aktiviteter vil variere, og vi aftaler tidsforbrug nærmere med medlemmerne. En aktivitet tager ca. mellem en halv time og 3 timer.

Alle møder kan blive omlagt til digitale møder for at følge gældende retningslinjer for fysiske møder og ønsker fra de enkelte medlemmer. Vi tilbyder introduktion til at deltage i onlineaktiviteter. Mødested tilpasses panelets ønsker.

Ansøg om medlemskab i Panel for Min Sundhedsplatform

Er du interesseret i at få indflydelse på udvikling af den digitale patientportal Min Sundhedsplatform, er du velkommen til at sende os en ansøgning via vores rekrutteringssystem.

Vi ønsker at sammensætte et bredt panel, så du bedes skrive følgende spørgsmål i din ansøgning:
 • Din motivation for at deltage
 • Om du har anvendt digitale løsninger som apps eller hjemmesider før som patient og pårørende
 • Lidt om din oplevelse med at anvende digitale løsninger - eller hvorfor du ikke anvender dem
Vi kan desværre ikke optage alle i panelet, så du vil senest den 1.november få besked om, hvorvidt du er blevet optaget som medlem.

Du kan til enhver tid framelde dig panelet. Ligesom du kan takke nej til en aktivitet, hvis du ikke kan eller ønsker at deltage.

NB: Du sender din ansøgning i Region Sjællands jobportal - også selvom du bor i Region Hovedstaden. Rekrutteringsystemet skal anvendes, fordi det betyder at dine data opbevares og slettes efter de gældende regler for databeskyttelse. Systemet er lavet til traditionelle jobs, og derfor er der en række standardspørgsmål, som kan virke irrelevante, men som skal besvares. Du behøver heller ikke uploade dit CV for at søge om medlemskab i panelet. Vælg "jeg ønsker at skrive/indtaste min CV", og herefter kan du gå videre.


Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rikke Kirsten Juhl:Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor