Tilmelding til at modtage overskydende vaccine mod COVID-19

Hvis du er inviteret til vaccination, kan du tilmelde dig til at tage mod en eventuel overskydende vaccine sidst på dagen, når vaccinationscentrene er ved at afslutte dagens vaccinationer.

​Hver dag bliver der oprettet en ny liste, som du kan melde dig til, hvis du er inviteret til vaccination.

Det er fortsat kun begrænsede vacciner til rådighed, og vi skal derfor følge Sundhedsstyrelsens prioritering af målgrupper. Derfor kan du kun tilmelde dig listen, hvis du har modtaget en invitation og gerne vil vaccineres hurtigst muligt. 

Vil du være sikker på at komme i betragtning til en overskydende vaccine, skal du melde dig på dagens liste inden kl. 13.30.


Tilmeld dig dagens liste

Sådan fungerer det:

  • Du kan tilmelde dig dagens liste inden kl. 13.30 (dvs. i tidsrummet fra midnat og frem til kl. 13.30)
  • Alle tilmeldinger bliver slettet når dagen er omme. Dvs. du skal tilmelde dig hver dag, så længe du ønsker at stå på listen.
  • Du må IKKE have fået 1. stik endnu.
  • Vi ringer til borgere efter følgende prioritering:
    • Har du modtaget en invitation til vaccination 
    • Alder - ældste prioriteres først
  • I de fleste tilfælde ringer vi kl. 17 - 20, men det afhænger af dagsplanen for vaccinationerne.
  • Du skal kunne være ved vaccinationsstedet inden for 30 minutter fra telefonopkaldet.

Tilmeld dig dagens liste


Vær opmærksom på, at det drejer sig om få overskudsvacciner om dagen. Der er mange, der tilmelder sig listen, så det vil kun være en lille del af de tilmeldte, der bliver ringet op. Hvilken vaccine bliver jeg tilbudt?

Da der er tale om overskydende vacciner, vil det variere, hvilken coronavaccine der bliver tilbudt. Af praktiske årsager er det desværre ikke muligt at få oplyst, hvilken vaccine du får tilbudt, når vi ringer til dig.

Inden du bliver vaccineret, er det naturligvis muligt at få oplyst, hvilken vaccine du får tilbudt.Når du er blevet vaccineret

Når du bliver vaccineret med en restvaccine, bliver der automatisk oprettet et vaccinationsforløb.

Det betyder, at du den efterfølgende dag kan bestille tid til din 2. vaccine på www.vacciner.dk. Hvorfor bruger vi overskydende vacciner?

Det er vigtigt for regionen at minimere spild og sikre en hensigtsmæssig anvendelse af vacciner.

Størstedelen af de vacciner, der bliver givet i regionen, gives til personer, der har bestilt en tid til vaccination. Nogle gange er der dog få vacciner i overskud på vaccinationscentrene, når dagens vaccinationsindsats er ved at være slut.Redaktør