Min Sundhedsplatform - følg din behandling

Min Sundhedsplatform er for dig, der er patient på Region Hovedstadens og Region Sjællands hospitaler. Du kan for eksempel skrive til din afdeling, se dine aftaler og et udsnit af de sundhedsoplysninger, der er registreret om dig.

Med Min Sundhedsplatform​ kan du aktivt  følge med i din behandling og journal. Du kan fx se prøvesvar, læse lægens resumé efter besøget på hospitalet og bestille tider til visse undersøgelser eller løbende kontrol. Du kan også finde vejledninger 
og se aftaler på hospitalet. 


Du har mulighed for at bruge Min Sundhedsplatform, hvis du er patient på et hospital i Region Hovedstaden og Region Sjælland, som har taget Sundhedsplatformen i brug,  og hvis du har en hospitalskontakt, fx aftaler om ambulante behandlinger.​​​ 

Pr. august 2017 er det patienter tilknyttet: 
 • Herlev og Gentofte Hospital
 • Rigshospitalet og Rigshospitalet - Glostrup
 • Amager og Hvidovre Hospital
 • Bornholms Hospital
 • Nordsjællands Hospital
 • Bipebjerg og Frederiksberg Hospital
 • Region Hovedstadens Psykiatri
 • Steno Diabetes Center Copenhagen

I løbet af 2017 bliver Min Sundhedsplatform udbredt til alle hospitaler og psykiatrien i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

​Det kan du bl.a. bruge Min Sundhedsplatform til


 • ​​​​læse dele af din journal
 • bestille tid til udvalgte undersøgelser
 • stille spørgsmål og få svar direkte fra den afdeling, hvor behandlingen foregår.​

​På nuværende tidspunkt kan der dog være forskel på mulighederne fra afdeling til afdeling.

Min Sundhedsplatform kan ses både på pc, tablet og smartphone. Du logger på med NemID.​

Det er planen, at der skal udvikles en app til Min Sundhedsplatform i løbet af sommeren 2017. Den vil blive tilgængelig for både Android og Apple.

App'en vil fra lancering tilbyde samme funktionalitet som forefindes på websiden.


Fuldmagt til Sundhedsplatformen 

Det er muligt at give pårørende eller andre personer adgang til dit indhold i Min Sundhedsplatform. Dette kræver en fuldmagt.

For at give fuldmagt skal både du og personen, du vil give fuldmagten til, udfylde en fuldmagtserklæring. Samtidig skal den person, der skal have adgang, møde op på hospitalet og vise legitimation til sundhedspersonalet.

Fuldmagtserklæringen kan du få ved dit næste besøg på hospitalet, eller du kan printe den her fra siden, så du kan udfylde den inden dit besøg.


 Hent Fuldmagtserklæringen til voksne

 Hent Aftaleerklæring - adgang for forældre til barn under 15 år


Læs mere om fuldmagt til Sundhedsplatformen


Opslag i din journal

I Min Sundhedsplatform kan du få et overblik over de fagpersoner, der har lavet opslag i din journal.  På listen vil der typisk være navne på fx læger og sygeplejersker, som du har talt med på hospitalet, men der vil også ofte være navne på personer, som du ikke har haft personlig kontakt med. Det er helt normalt og afspejler, at der ofte er mange forskellige fagpersoner involveret i dine undersøgelser og behandling.

Hvis du er bekymret over, om der har været uberettigede opslag i din journal, er du altid velkommen til at kontakte den afdeling, du er tilknyttet. Du kan også kontakte en patientvejleder.

Se kontaktinformation på patientvejledere på Region Hovedstadens hospitalerRedaktør