Inspiration udefra

Principperne i arbejdet med sund planlægning ​er ikke blot et dansk fænomen. Det er en del af en gryende global bevægelse, hvor man arbejder mere målrettet på at bruge de ressourcer, man har, bedst muligt. 

Her på siden kan du i podcastserien sund planlægning lade dig inspirere af folk, der arbejder med forskellige aspekter af sund planlægning udenfor Region Hovedstaden.

Er der specifikke organisationer eller eksperter i tidsstyring, filosoffer, forfattere eller måske andre repræsentanter fra sundhedssektoren, som, du tænker, vil kunne inspirere i forhold til sund planlægning, så er du altid velkommen til at skrive til sundplanlaegning@regionh.dk.


Megatrends i vagtplanlægning og ressourcestyring ... (en episode i podcastserien sund planlægning. Denne gang med afsæt i Tobias Bøggild-Damkvists omfattende erfaring med planlægning af menneskelige ressourcer i sundhedsvæsenet i hele Skandinavien. Optaget 22. februar 2019. Vært: Jacob Søby Bang)
Godt igang med sund planlægning - på bare 12 uger ... (En episode i podcastserien sund planlægning. Denne gang med Peter Kahr Greve og hans erfaringer fra blandt andet USA og Danmark. Optaget i januar 2019. Vært: Jacob Søby Bang)