Bliv en del af nyt AI-praktikernetværk

Er du i gang med forskning, udvikling eller implementeringen af kunstig intelligens, så bliv del af nyt praktikernetværk 

Vent...

Netværk for praktikere 

AI Praktikernetværket er for dig, der søger sparring, videndeling og fælles erfaringsudveksling om løsninger og udfordringer mellem projekter og støttefunktioner. Med praktikernetværket får du mulighed for direkte assistance, hjælp til selvhjælp, en fælles introduktion til de mange støttefunktioner i og uden for regionen samt mulighed for at netværke og skabe relationer med andre praktikere på tværs af regionen.  

Hvad kan praktikernetværket? 

Praktikernetværket er især for forskere og innovatører, som alle bokser med udviklingen og implementering af kunstig intelligens. Praktikernetværket går på tværs af de formelle strukturerer og skaber uformelle koblinger skabt gennem fælles interesse for kunstig intelligens. Det er et forum, hvor synlighed og potentiale af projekter understøttes, samtidig med at konkrete partnerskaber opstår og nye projekter kobles til den mere formelle struktur.  

Vi vil med praktikernetværket gerne skubbe på at flere får et stærkt netværk som de kan bruge for accelerer deres projekter, samtidigt med at støttefunktionerne får en kanal til nå ud med den nyeste muligheder og viden på området. Praktikernetværket skal på denne vis være med øge kompetenceniveauet og dermed sikre at vi får mere nyttig AI i Region Hovedstaden til gavn for den patientoplevet kvalitet, faglig kvalitet og den gode ressource udnyttelse.  

Hvornår? 

Vi mødes første gang onsdag den 5. maj 2021 kl. 16:00-17:30, hvor emnet bl.a. vil være adgang til SP data. Herefter mødes vi ca. 2 gange i kvartalet af 1,5 times varighed pr. gang. På nuværende tidspunkt vil praktikernetværket foregår online. Derudover vil vi løbende holde dig opdateret via e-mail med relevante muligheder, viden og nyheder indenfor kunstig intelligens. Deltagelse er frivillig og man behøver ikke at deltage hver gang. Du er velkommen til at sende videre til andre, du tror vil være interesseret. 

Hvad mener vi med Kunstig Intelligens / Artificial Intelligence (AI)? 

Vi ved at du som praktiker formentligt ikke synes om udtrykket Kunstig Intelligens eller AI, du vil formentligt hellere betegne det som Machine Learning, Deep Learning, Cognitive Computing, Prædiktiv modellering/analyse, Expert systems, Natural Language Processing, Neural Networks eller lignende. Men vi bruger fortsat udtrykket Kunstig Intelligens eller AI, da det er blevet et buzzword og samtidigt giver det ikke-praktikere en idé om hvad det er vi har gang i.  

Fælles for de mange grene af kunstig intelligens er, at det ofte vil være de samme udfordringer vi vil stå overfor når dette blandt andet skal udvikles, søges finansiering, have adgang til passende datamængde, opfylde regulatoriske krav, sørge for div. forskningsgodkendelser, implementeres i Sundhedsplatformen eller sørge for at brugerne efterfølgende også bruger systemet efter hensigt, vi vil med praktikernetværk takle disse udfordringer sammen. Håber at du vil være med.  

Lyder det som noget for dig? 

Tilmed dig her

Vil du vide mere om AI Praktikernetværket, kan du kontakte Rasmus Fält i højre rubrik.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor