Bliv skarp på hvordan du beskriver samfundsøkonomisk værdi

Der er flere og flere krav om, at du i forskningsansøgninger til fonde beskriver de mulige samfundsøkonomiske påvirkninger dit forskningsprojekt kan forventes at få. Den opgave kan du nu blive klædt på til via et nyt virtuelt kursus.

Vent...

Nyt virtuelt kursus i samfundsøkonomi

 Den 4. februar afholdt Sundhedsforskning og Innovation i samarbejde med eksterne undervisere et kursus om samfundsøkonomi i fondsansøgninger. Kurset blev optaget på video og er nu lagt op i kursusportalen som et webkursus i 3 dele.

Hvad kan man bruge kurset til?

I løbet af tre timer, den 4. feb., fik de fremmødte en indføring i de grundlæggende begreber i samfundsøkonomien, samt hvorfor dette er vigtigt at tænke ind i bl.a. fondsansøgninger. Herudover fik deltagerne en række konkrete værktøjer til at beskrive effekterne i deres fondsansøgninger.

Der var mange positive tilbagemeldinger og ros til underviserne, som også svarede på spørgsmål fra de mange engagerede deltagere.

Næste live-kursus er planlagt til at blive afholdt den tirsdag den 26. maj. (med forbehold for corona-situationen i maj) 
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor