Fortsat fokus på forskning i regionen

I 2019 blev der forbrugt ressourcer på forskning og udvikling svarende til 2,5 mia. kr. Heraf var over 1,34 mia. kr. finansieret af eksterne parter som private og offentlige fonde, erhvervsvirksomheder med videre. 
Vent...

Spot på forskning

Nu er Spot på forskning for 2019-data udkommet. Du kan som tidligere finde data, der viser hvor mange ressourcer, der er blevet forbrugt til forskning og udvikling, samt informationer om antallet af forskellige forskningspersonaler i kalenderåret 2019, og meget mere.

Historier fra forskningens og innovationens verden 
Som noget nyt kan du undervejs i udgivelsen læse om tre eksempler på forsknings- og innovationsprojekter i Region Hovedstaden. Historierne giver et indblik i det store forsknings- og innovationsarbejde, der udføres i Region Hovedstaden. Derudover fortæller historierne også, hvordan du kan få hjælp af  Enheden for Sundhedsforskning og Innovation til at realisere dit projekt.  

Du kan blandt andet læse om, hvordan Finansieringsteamet har klædt en forsker på til en samtale med Innovationsfonden eller hvordan midler fra Innovationspuljen har været med til at understøtte udarbejdelsen af en ny kogebog med hjælp fra patienter med spiseforstyrrelser.

Stigning i brugen af forsker- og innovationsstøttefunktioner
Årets Spot på forskning viser også brugen af forsknings- og innovationsstøtteenhederne i enhed for Sundhedsforskning og Innovation i Region Hovedstaden. 

Tallene viser, at flere og flere gør brug af forsker- og innovationsstøttefunktionerne i regionen. Der har eksempelvis været en stigning i antallet af modtagne kontrakter i teamet Jura og Kontrakter fra lidt over 1.300 i 2017 til knap 1.800 i 2020. 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor