Heldagskurser i REDCap

​Skal du bruge REDCap i forbindelse med dit kommende forskningsprojekt? Tilmeld dig Region Hovedstadens kurser og få en grundig introduktion.

Vent...

Løbende kurser fra slutningen af november

Fra slutningen af november 2019 kan du som forskningsansat i Region Hovedstaden deltage i heldagskurser i REDCap. Kurserne har til formål at give dig en solid introduktion til kernefunktionerne i REDCap med fokus på opbygning af skemaer til dataindsamling.

Det er muligt at tilmelde sig de første kurser via regionens kursusportal

Region Hovedstaden har indgået en aftale med Open Patient data Explorative Network (OPEN) i Region Syddanmark, som vil stå for heldagskurserne i anvendelsen af REDCap i København.

Hvem er den primære målgruppe?

Kurserne henvender sig særligt til ansatte i Region Hovedstaden, der arbejder med klinisk forskning, og som er involveret i design, opbygning og håndtering af skemaer og indsamling af forskningsdata.

Kurset vil give dig en solid introduktion til kernefunktionerne i REDCap med fokus på opbygning af skemaer til dataindsamling. Derudover vil du blive introduceret til avancerede muligheder i REDCap, så du får et overblik over, hvad man ellers kan bruge REDCap til.

REDCap-Cafemøder på vej

Til dig, som er mere øvet bruger af REDCap, arbejdes der på at etablere ”REDCap-cafeer” i København, hvor en datamanager vil være til rådighed i et afgrænset tidsrum.

Her kan du komme forbi caféen med din computer og få vejledning. Mere information vil følge på her på regionh.dk/forskning, Kursusportalen og på CIMT’s hjemmeside.

Hvad er REDCap?

REDCap (Reserch ELectronic Data Capture) er et sikkert websystem til opbygning og administration af databaser og onlineundersøgelser inkl. opbevaring af personfølsomme data.

For mere information skriv til konsulent Elisabeth Kristensen

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor