Indsend forslag til Dansk Roadmap for Forskningsinfrastruktur 2020

​Styrelsen for Forskning og Uddannelse (SFU) inviterer Region Hovedstaden til at indsende forslag til nationale forskningsinfrastrukturer, der ønskes optaget i Dansk Roadmap for Forskningsinfrastruktur 2020. Informationsmøde den 11. november.

Vent...

Beslutningsgrundlag for investering på 650 mio. kr.

Forslag til nationale forskningsinfrastrukturer, der bliver optaget i Dansk Roadmap for Forskningsinfrastruktur 2020, danner udgangspunktet for de nationale infrastruktur investeringer. Roadmap’en vil således udgøre beslutningsgrundlaget for investeringer fra Puljen til Forskningsinfrastruktur, som vurderes at være på ca. 650 mio. kr. de næste 4 år.

Infomøde den 11. november

Styrelsen for Forskning og Uddannelse holder informationsmøde i København den 11. november kl. 13:30 – 14:30.

Tilmelding kan ske via mail til SFU

Infrastruktur af strategisk national interesse

Videnskabelig udvikling og nybrud i forskningen er i stigende grad betinget af forskernes adgang til moderne og avancerede forskningsinfrastrukturer. Disse kræver ofte så betydelige investeringer, at de i mange tilfælde ligger ud over den enkelte institutions finansieringsmuligheder. Derfor er der behov for at identificere og prioritere de forskningsinfrastrukturer, som går på tværs af danske forskningsinstitutioner, og som er af strategisk national interesse og betydning.

Har du et forslag?

Center for Regional Udvikling, Enheden for Sundhedsforskning og Innovation, vil understøtte processen med at udarbejde ansøgninger fra Region Hovedstaden, og vil hjælpe med at finde nødvendige partnere med mere.

Har du et forslag til forskningsinfrastruktur som vil gavne forskningen i Region Hovedstaden og som er af national interesse og betydning, så skriv til Konsulent Selma Kusturica:

Send en mail til Konsulent Selma Kusturica

Læs mere om ny Dansk Roadmap på SFUs hjemmeside 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor