Information fra Videncenteret for Dataanmeldelser skal nu tilgås på Regionh.dk

​Videncenter for Dataanmeldelser har flyttet deres informationssider fra intracent til Regionh.dk. Siderne samles på Regionh.dk for at gøre det nemmere for dig som forsker, at finde den rette information og komme godt fra start med dit forskningsprojekt. 

Vent...

​Opdateret viden og dokumenter

Videncenter for Dataanmeldelser har opdateret deres sider, hvor du bl.a. kan du finde information om, hvordan du som forsker i Region Hovedstaden kommer godt i gang med dit forskningsprojekt. Du kan finde vejledning til forskningsfortegnelsen i Pactius, læse mere om databehandleraftaler, samtykke og oplysningspligt samt finde svar på ofte stillede spørgsmål, som kan være relevante for dig. 

Vi håber, at de nye sider kan gøre det nemmere for dig at komme godt fra start med forskningsprojekterne og lette processen i forbindelse med at finde relevant information, når et forskningsprojekt skal sættes i gang. 

Personoplysninger i eksternt forskningsprojekt

Behandler du personoplysninger i et eksternt forskningsprojekt eller i et projekt, som ikke er forskningsbaseret, kan du også finde information om det på nye websider for Videncenteret for Dataanmeldelser.  

Bemærk at  informationssiderne på intracent er ved at blive fjernede. Fremover vil alle informationer ​findes på regionh.dk/fi.

Du kan læse mere om Videncenter for Dataanmeldelser er samt se de nye sider på regionh.dk/fi​ ​


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor