Informationsmøde nyt CAG opslag 2019

​Kom til informationsmøde om ansøgningsprocessen for Clinical Academic Groups 2019 ved Greater Copenhagen Health Science Partners (GCHSP)

Vent...

​Invitation til informationsmøde om nye CAGS

I 2019 etablerer vi en række nye CAG-samarbejder, som skal styrke forskning og klinik inden for vigtige sundhedsområder. Interesserede forskere, forskningsledere og deres eventuelle samarbejdspartnere inviteres i den forbindelse til et informationsmøde.

Vælg det tid og sted der passer dig

Den 12. november 2018 kl. 15.00 – 17.00 på Sjællands Universitetshospital i Store Auditorium, Vestermarksvej 16, 4000 Roskilde

Den 27. november 2018 kl. 16.15 – 17.45 på Københavns Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet i Henrik Dam auditoriet, 2200 København N

Den 29. november 2018 kl. 13.00 – 15.00 på det Tekniske Universitet (DTU), Auditorium 38, Bygning 306 Matematiktorvet, 2800 Kgs. Lyngby

Ved alle tre møder får du information om GCHSP, CAG-samarbejderne og ansøgningsprocessen.

Dagsorden på alle 3 møder

  • Introduktion til visionen for samarbejdet og CHSP
  • Kort præsentation af eksisterende CAGs – ansøgningsproces og opstart
  • Introduktion til CAG call 2019: Formål, opslag og proces for ansøgning
  • Spørgsmål og drøftelse

Til informationsmøderne møder du repræsentanter fra en eller flere af partnerorganisationerne - Københavns Universitet, Region Hovedstaden, Region Sjælland og Danmarks Tekniske Universitet samt direktøren for GCHSP, Per Jørgensen.

Hør om baggrunden for etablering af GCHSP, hvad det vil sige af være en CAG samt om hvilke kriterier der er for at ansøge.
Du kan også høre en etableret CAG fortælle, om hvordan de arbejder som CAG og om vejen frem til udnævnelsen.


Alle tre informationsmøder afsluttes med mulighed for spørgsmål til et samlet panel af oplægsholderne.

Opslaget

Deadline for ansøgninger til CAG opslaget er den 25. februar 2019 kl. 12.00.

Baggrund

GCHSP har siden 12. juni 2017 arbejdet for en hurtigere implementering af forskningsresultater i den kliniske praksis og bedre patientbehandling. Det gør vi bl.a. ved at styrke samarbejde på tværs af regioner og universiteter gennem en række Clinical Academic Groups (CAGs).
I 2018 er samarbejdet udvidet fra 2 til 4 partnerorganisationer, således tæller partnerorganisationerne - Københavns Universitet, Region Hovedstaden, Region Sjælland og Danmarks Tekniske Universitet. Der er indstil nu etableret i alt 8 CAGs.

Læs mere om de igangsatte CAGs og Greater Copenhagen Health Science Partners

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor