Innovationsfond workshop - bliv klar med din ansøgning

​I 2021 uddelte Innovationsfonden 180 mio. kr. til forskningsprojekter indenfor sundhed, klinisk forskning, velfærdsteknologi og life science under Grand Solutions programmet. Ansøgningsrunden for 2022 åbner den 1. februar 2022, og den 10. februar afholder SFI en workshop, der hjælper dig med at blive klar til at søge. 

Vent...

​Bliv klædt godt på til at søge Innovationsfonden

Sundhedsforskning og Innovation (SFI) holder 10. februar 2022 kl. 12:30-15:00 en fysisk workshop, hvor du som forsker i Region Hovedstaden får praktisk tips og viden til at optimere og indsende din ansøgning til Innovationsfonden. På workshoppen zoomes der ind på et meget vigtigt kriterium for Innovationsfonden: Værdiskabelse. Det er også et af de områder af projektudviklingen, hvori der ofte er udfordringer i ansøgningerne fra Region Hovedstadens forskere.​

Med udgangspunkt i din ide bruges analysemodellen Value Proposition Canvas til at tydeliggøre dit projekts værditilbud. For at deltage skal du derfor både medbringe en projektidé og være klar til at dele den med de andre deltagere. Modellen giver dig en større indsigt i, hvordan din ide er med til at skabe værdi for din aftager eller kunde; herunder hvordan den adresserer eksisterende udfordringer, hvorfor det er relevant for aftageren, og hvordan din ide hjælper aftageren med at opnå nye resultater eller målsætninger.

Gør din ansøgning skarp på værdiskabelse​

Formålet er, at du ved udgangen af workshoppen skal kunne svare på, hvordan din ide skaber værdi for andre, og hvorfor Innovationsfonden skal investere i netop din ide og ikke de konkurrerende ideer. 

Under workshoppen vil du også møde de dygtige folk fra finansiering og forretningsudvikling i SFI, der kan sparre med dig om din ansøgning efter workshoppen. ​

Tilmeld dig via kursusportalen

Du kan tilmelde dig via kursusportalen. Workshoppen finder sted den 10. februar 2022​ kl. 12:30-15:00 i SFIs lokaler på Blegdamsvej 60-62, 2100 København Ø. Du skal som deltager afsætte 2 ½ time til deltagelse. Der vil være kaffe, te og vand til arrangementet. 

Tilmeld dig på Kursusportalen 

For yderligere information om workshoppen kontakt Camilla Krogh Christensen​

Læs mere om det kommende Grand Solutions program inkl. vigtige datoer på Innovationsfondens hjemmeside


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor