​​​

Kursusdag for alle med interesse for kunstig intelligens i radiologien

​Kom og få boostet dine kompetencer, så du er klædt på til at forstå og udnytte potentialet ved brug af kunstig intelligens i radiologien. Kursusdag er mandag den 7. februar 2022 kl. 09.00 -16.00.

Vent...

​Kunstig intelligens i radiologien

Kunstig intelligens (AI) vinder større og større indpas på det radiologiske område og kan være med til at forbedre diagnostikken, til at effektivisere dine arbejdsprocesser og sikre bedre kvalitet. RAIT tilbyder derfor nu et spændende heldagskursus, hvor du bliver introduceret til kunstig intelligens og bliver klogere på, hvordan teknologien kan aflaste et hårdt belastet radiologisk domæne. 

Du får viden om potentialet og begrænsningerne ved kunstig intelligens, samt inspiration til hvordan AI-baserede værktøjer og metoder kan bruges inden for klinisk radiologi og forskning. Derudover får du indsigt i hvilke juridiske, etiske og organisatoriske forhold, der er vigtige at forholde sig til, når du arbejder med kunstig intelligens. 

For radiologer og andre interesserede

Kurset er målrettet alle ansatte med en radiologisk eller radiografisk baggrund på Region Hovedstadens hospitaler samt andre med interesse for kunstig intelligens i radiologien. Uddannelsesprogrammet er udviklet af RAIT (Radiologisk Artificial Intelligence Testcenter) - et samarbejde mellem Bispebjerg og Herlev Hospital samt Center for Regional Udvikling, Region Hovedstaden.

Region Hovedstadens hovedspor for arbejdet med kunstig intelligens

Kurset er en del af Region Hovedstaden arbejde med at udbrede brug af data og AI gennem 4 hovedspor, her iblandt arbejdet med at læring og oplysning skal modne regionen til digital transformation. Læring og oplysning har til formål at geare regionen til i højere grad at udvikle og benytte nye datadrevne teknologier og kunstig intelligens. 

Indsatsen omfatter konkret uddannelse og træning af udvalgte målgrupper, fx klinikere inden for radiologien og psykiatrien samt oplysning til ledere om de muligheder og udfordringer som er forbundet med brug af data og algoritmer.

Tilmeld dig kurset

​Det er gratis at deltage i kurset. 

Tilmelding sker ved at skrive en mail til Bettina Thestrup senest den 7. januar 2022. 

Kurset foregår mandag den 7. februar 2022, kl. 09.00 -16.00, DTU, Anker Engelundsvej 1, Glassalen.

Spørgsmål angående kurset rettes på mail til Charlotte Trap-Kinberg.​

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor