Mentor på BRIDGE-programmet

​BRIDGE Translational Excellence Programme søger igen mentor-teams, som vil kombinere deres forskning og perspektiver fra den kliniske og akademiske verden og udvikle et to-årigt forskningsprojekt sammen med en ung forsker.

Vent...

Vil du være BRIDGE mentor?

BRIDGE tilbyder plads til 11 nye postdoc fellows, der interesserer sig for det translationelle økosystem og vil arbejde med forskning i det klinisk-akademiske krydsfelt.

Begejstrede brobyggere

 "Hvis du er interesseret i den translationelle proces, så tror jeg, at BRIDGE er programmet for dig", siger Jonathan Thorsen, som er uddannet læge (ph.d.) og nuværende fellow i ansat på BRIDGE-programmet.

Translationelle kompetencer og tilhørende infrastruktur er helt afgørende for forskernes og sundhedsvæsenets evne til at udvikle bedre behandlinger, mener Henriette Svarre Nielsen, læge på Rigshospitalet, lektor ved Institut for Klinisk Medicin og BRIDGE-mentor.

"Fra et forskningssynspunkt er denne her tilgang absolut nødvendig og essentiel for at flytte et forskningsfelt fremad", siger hun.

Se interview med Henriette Svarre Nielsen om at være BRIDGE-mentor på KUs hjemmeside

Om BRIDGE og ansøgningsprocessen

BRIDGE er et lønnet, to-årigt postdoc excellenceprogram på SUND finansieret af Novo Nordisk Fonden. Programmets vision er at etablere et translationelt netværk på tværs af institutter, centre, hospitaler og lægemiddelindustrien.

Hver fellow ansøger programmet i samarbejde med to mentorer – en forsker fra SUND og en fra det kliniske miljø på et hospital eller fra life science-industrien. Fellows bruger 80 procent af tiden på deres forskningsprojekt og 20 procent af tiden på skræddersyet undervisning inden for translationel medicin.

Mentorerne skal bidrage med vejledning og et inspirerende fagligt miljø, samt betale driftsomkostninger for forskningsprojektet. Lønnen til alle fellows betales af BRIDGE.

Sidste frist den 11. oktober

Interesserede mentorer kan søge fra nu og til den 11. oktober. De tilmeldte mentor-teams offentliggøres på  BRIDGE-hjemmesiden løbende fra august. Interesserede fellows opfordres derefter til at kontakte relevante mentor-teams for at udarbejde af en fælles projektbeskrivelse til den samlede ansøgning til programmet.

Stillingsopslaget for fellows offentliggøres den 2. september 2019 og ansættelsen starter den 1. april 2020.

Kom til informationsmøde

På KUs hjemmeside kan du læse mere om:

 -  Informationsmøde på Panum den 26. august kl. 16.00-18.00
 -  at være BRIDGE-mentor

 - om ansøgningsprocessen til BRIDGE-mentor programmet

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor