Nu har du adgang til PsycInfo og BMJ Case Reports

Vi har nu sikret adgang til databasen PsycInfo og tidsskriftet BMJ Case Reports for Region Hovedstadens ansatte. Adgangen gælder fra dags dato.

Vent...

Publicering uden betaling

Sundhedsforskning og Innovation har sikret adgang til specialdatabasen PsycInfo, der dækker områderne psykologi og psykiatri. Ligeledes har vi tegnet et Region H abonnement på BMJ Case Reports Fellowship. Dette giver dig adgang til frit at læse artikler fra tidsskriftet BMJ Case Reports og mulighed for at publicere i tidsskriftet uden betaling. 

Hvordan får du adgang til PsycInfo databasen?

PsycInfo indeholder artikler fra omkring 2.500 peer-reviewed tidsskrifter indenfor psykologi, psykiatri og tilgrænsende områder. Databasen indeholder litteratur tilbage fra år 1800 og frem til nu.

Få direkte adgang via dette link når du er på din regions-pc.

Hvordan får du adgang til BMJ Case Reports?

BMJ Case Reports indeholder case reports fra alle de kliniske områder såvel for generelt kendte lidelser som for mere sjældne lidelser. Alle artikler er peer-reviewed. Med et fellowship for Copenhagen University Hospitals i Region Hovedstaden kan du via din regions-pc læse alle artikler tilbage til startudgivelsen i 2008 for BMJ Case Reports.

Fellowshippet giver også mulighed for at du som regionsansat kan publicere artikler uden omkostninger. Bemærk dog, at for at benytte abonnementet til publicering skal du være korresponderende forfatter på artiklen og benytte en kode.

Find koden på intranettet (intern regionh side)

Få direkte adgang via dette link når du er på din regions-pc.

Læs mere om e-ressourcer og publicering på regionh.dk (intern regionh side)

Ved yderlige spørgsmål kontakt kb-adgang.center-for-regional-udvikling@regionh.dk

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor