To nye forskningsrapporter

Læs hvordan det går med dine kollegaers forskning i Region Hovedstadens nye forskningsrapporter. Vi udgiver i år 2 forskningsrapporter fremfor som tidligere 1 samlet rapport. Formålet med opdelingen er at give et bedre overblik over Region Hovedstadens forskningsaktivitet i 2018.

Vent...

To rapporter i stedet for én

Region Hovedstadens forskningsaktivitet opgøres nu i to udgivelser, "Spot på forskning" og "Spot på publikationer". Ideen er at skabe et bedre overblik over Region Hovedstadens forskningsdata, hvilket sker efter anbefaling fra brugerne på Region Hovedstadens hospitaler.

Spot på forskning viser blandt andet Region Hovedstadens forbrugte ressourcer (internt og eksternt) på regionalt niveau samt hospitals-, afdelings-, centerniveau. Derudover ses også fordelingen af forskningspersonale. Spot på publikationer viser data for de videnskabelige publikationer, JIF, grader og patenter.

Fortsat vækst i antallet af forskningspersonale og publikationer

Sammenlignet med 2016 og 2017 ses i Spot på forskning og Spot på publikationer en stigning i antallet af forskningsinvolverede personaler til knap 4.700 personer.

Samtidig ses en fortsat stigning i antallet af publikationer, hvor der i 2016 og 2017 blev udgivet ca. 4.200 og 4.300, mens der i 2018 blev udgivet 4374 videnskabelige publikationer.

Læs mere om de to forskningspublikationer

Læs Spot på forskning - 2018 tal (pdf. åbner i ny fane) 

Læs Spot på publikationer - 2018 tal (pdf. åbner i ny fane) 
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor