Ordning med konsulent- og fortrolighedsaftaler bliver permanent

​Den midlertidige forretningsgang med lokal behandling af konsulent- og fortrolighedsaftaler er gjort permanent fra 1. marts 2021. Forskere kan derved fortsat selv gennemgå og vurdere aftalerne uden Jura og Kontrakters godkendelse. Der er dog mulighed for grundig gennemgang, råd og vejledning hos Jura og Kontrakter.

Vent...

Evaluering af ny forretningsgang

Siden december 2020 har Jura og kontrakt teamet i Sundhedsforskning og Innovation afprøvet en ny forretningsgang. Forsøgsordningen fraveg kravet om at alle fortroligheds- og konsulentaftaler skulle godkendes af Jura og kontakter.

Forretningsgangen blev iværksat som en forsøgsordning med henblik på at nedbringe sagsbehandlingstiden og skabe endnu bedre rammer for rådgivning af andre aftaletyper. Jura og Kontrakter oplever, at forretningsgangen generelt er blevet taget godt imod på hospitalerne og vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra forskerne, og det er derfor besluttet at gøre ordningen permanent.

Særlige opmærksomhedspunkter

På følgende links har vi angivet, hvad du som forsker skal være særligt opmærksom på ved gennemgang og vurdering af aftalerne, og det er vigtigt, at du følger retningslinjerne.

Læs mere om fortrolighedsaftaler (pdf. åbner ny fane)

Læs mere om konsulentaftaler (pdf. åbner ny fane)

Læs mere om Team Jura og Kontrakter og hvad de hjælper med


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor