Regionen forsikrer dit forskningsophold

Det er nemt for forskere at få en rejseforsikring gennem regionen. Det fandt Josephine ud af, da hun skulle på forskerophold i Montreal.

Vent...

Ph.d forskning i Canada

Josephine Funck Bilsteen skal som led i sit ph.d.-projekt til Montreal næste år. Projektet er forankret i Børne- og Ungeafdelingen ved Hvidovre Hospital. Josephine forsker i, hvordan det går for tidligt fødte børn senere i livet, og hun var heldig at få en god kontakt til forskningsmiljøet på McGill University. Men så var der lige det med forsikringen:

”I Danmark er en ph.d. et arbejde - ikke et studie. Sådan er det ikke i Canada, og det gør det kompliceret. Jeg kunne ikke få arbejdsvisum, og universitetet skulle bruge en forsikring for at sende min ansøgning om visa til myndighederne. Jeg skrev til min nærmeste leder, der foreslog at kontakte Mette i Willis. Derfra gik det egentlig ret hurtigt. Mette spurgte ind til opholdet, og så fik jeg en rejseforsikring en uge eller to efter. Hun var meget hjælpsom".

Jeg synes, det er dejligt at blive hjulpet på den måde som forsker, så man kan fordybe sig og bruge energien på forskningen. Jeg behøver ikke tænke på forsikringen,” fortæller Josephine Funck Bilsteen.

Mangler du en rejseforsikring?

Når man som forsker skal på forskerophold, skal man udfylde et forsikringskort, man medbringer på sin rejse og kan fremvise, hvis der sker en skade. Det er Willis, der administrer regionens forsikringer, og Europæiske Rejseforsikring, der dækker ved tjenesterejser.


Hvis du har spørgsmål til forsikring, kan du kontakte Mette Roed Vilhelmsen hos Willis på telefon nr: 88 13 92 02 eller

Kontakt Mette Roed Vihelmsen via mail.

Læs mere om regionens forsikringer:

Mere viden om rejseforsikring for forskere i RegionH

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor