Rekord i antallet af videnskabelige publikationer

​Sundhedsforskningen i Region Hovedstaden har sidste år resulteret i over 4.400 videnskabelige artikler. 143 af artiklerne er publiceret i tidsskrifter med en Journal Impact Factor (JIF) på over 25. 

Vent...

Spot på publikationer

Nu er Spot på publikationer udkommet. Du kan i rapporten Spot på publikationer - 2019 tal ligesom tidligere år i  forskningsevalueringerne finde data over hospitalernes publikationer, JIF, grader og patenter. Med andre ord, se hvad og hvor dine forskningskollegaer publicere deres forskning.

Særligt spot på børn og psykiatri

I år har vi sat ekstra spot på børne- og ungeområdet samt på psykiatrien. Følg den flotte udvikling, siden regionen begyndte at registrere publikationerne i Pure i de sidste 10 år.

Forskerne på Børne- og Ungeområdet og i Psykiatrien har siden 2010 publiceret flere og flere videnskabelige artikler. De 2 områder har mere end fordoblet deres antal af artikler, der er publiceret henholdsvis 152 % og 122 % flere artikler: de 2 områders stigning overstiger klart den gennemsnitlige stigning for hele regionen på 64 % flere artikler.

Hent Spot på publikationer

Download Spot på publikationer - 2019  tal kan downloades (pdf. åbner i ny fane)

Rapporten er også trykt i et mindre oplag og kan tilsendes ved henvendelse.

Se publikationerne i regionens forskningsregistreringssystem Pure, som løbende opdateres 

Læs mere om forskning i RegionH og find tidligere publikationer

Behov for skræddersyede rapporter

Skriv til Pure og få leveret skræddersyede rapporter fordelt på forskellige niveauer (regionalt, hospital, center, afdeling og forskere) på publikationstyper, og på år med udgangspunkt i publikationer i Pure.

Pure kan kontaktes på email: pure@regionh.dk 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor