​​

Symposium om kunstig intelligens i sundhedsvæsenet d. 25. november

​Sæt kryds i kalenderen den 25. november kl. 14, hvor Region Hovedstaden og KPMG holder en inspirationseftermiddag o​​m kunstig intelligens.

Vent...

Udvid din viden om anvendelse af AI

Region H og KPMG Danmark inviterer til symposium om kunstig intelligens (AI) i sundhedssektoren. Målet med symposiet er at inspirere folk, der er interesserede i anvendelse af AI, som søger at udvide deres viden inden for området.

Hvad kan du forvente af symposiet?

I løbet af dagen vil du møde internationale eksperter fra Google Cloud Healthcare, Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Microsoft, der vil dele deres erfaringer med AI. Først vil vi tage et spændende kig på, hvad fremtiden for AI kunne bringe med kollaborativ Machine Learning (ML). Yderligere vil vi udforske vigtigheden af at inddrage brugerne i processen for at sikre tillid. Dernæst går vi videre til en forklaring af Fast Healthcare Interoperability Resources og muligheder det skaber. 

Symposiet afsluttes med en præsentation af KPMG NewPractice, og hvordan tænkning gennem teknologi ændrer praksis. Ind imellem præsentationerne vil vi facilitere relevante diskussioner om AI, kaste lys over forskellige emner og dele perspektiver på​ en spændende måde.

Tilmeld dig arrangementet


Arrangementet afholdes på Sigurdsgade 26, 2200 København N, i auditorium C075, og det er gratis at deltage.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor