Testmiljøer og innovation labs

​Støtte til udvikling og test kan hentes ved de fælles regionale testmiljøer og innovation labs

De fælles regionale testmiljøer og innovation labs

Når du skal have støtte og hjælp til din udvikling eller test af innovationsprojekt, så står de regionale testmiljøer og innovation labs klar.

De regionale testmiljøer og innovation labs er kendetegnet ved at de organisatorisk er placeret under en eller flere af de regionale centre. De har emne fokus og kan hjælpe i udviklingsfasen af dit projekt. Brug listen nedenfor til at finde det testmiljø eller innovation lab som kan hjælpe dig.

CAMES

Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation - CAMES, samler udviklingsaktiviteter for medicinsk og kirurgisk simulation i regionen.

CAMES er organisatorisk placeret under Center for HR, og er fysisk placeret på Rigshospitalet og Herlev Hospital.

For mere info besøg CAMES's hjemmeside

VihTek

Videncenter for velfærdsteknologi - VihTek finder, tester og udvikler nye velfærdsteknologiske løsninger. VihTek laver desuden evidensbaserede test og teknologivurderinger, implementeringsguides og business cases.

VihTek er placeret på Rigshospitalet i Glostrup.

For mere info besøg VihTek's hjemmeside

Telemedicinsk Videncenter

Telemedicinsk Videncenter håndtere alle slags initiativer indenfor det telemedicinske område. Hertil sørger de for at  rådgive og koordinere nye projekter, ift. nationale strategier, Brugere og IT-afdelinger.

Telemedicinsk Videncenter er organisatorisk placeret i Center for Sundhed, i Enhed for Tværsektorielt Udvikling.

For mere info besøg Telemedicinsk Videncenters hjemmeside

 

Redaktør