De geniale innovatører 2017

Idékonkurrencen 2017 er en tværregional konkurrence og er deltager derfor medarbejdere fra flere forskellige af regionens hospitaler, centre og virksomheder.

​De geniale innovatører

Hvem deltager i idekonkurrencen og hvorfor har de valgt at deltage. Her kan du lære de geniale innovatører lidt bedre at kende, læse om hvad der driver dem fagligt og hvorfor de valgte at sende deres idé ind til Idékonkurrencen.

Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri deltager med projekter, der spænder fra ønsket om at udvikle konkrete tiltag til kliniske problemstillinger til et mere overordnet ønske om at øge kvalitet og effektivitet i behandlingstilbud. De deltagende geniale innovatører er: Lizzie Tolderlund, Mikkel Strøm og Kenneth Månsson.

De geniale innovatører fra Region Hovedstadens Psykiatri

Bornholms Hospital

Bornholms Hospital deltager med projekter, der med udgangspunkt i den daglige kliniske hverdag på hospitalet ønsker at udvikle produkter, der forbedrer service og behandling for både patienter og personale. De deltagende geniale innovatører er: Fatima Cefo, Vivian Henriksen, Noëlle Larsen, Lone Noltensmejer og Filip Lind.

De geniale innovatører fra Bornholms Hospital

Herlev - Gentofte Hospital

Herlev og Gentofte Hospital deltager med projekter med fokus på et bredt udsnit af hospitalets patientgrupper. Fra kvinder i fødsel, over den ældre medicinske patient til screening af patienter i forbindelse med større folkeundersøgelser. De deltagende geniale innovatører er: Tove Lindhardt, Ida Høgsbro og Mette Palsbo.

De geniale innovatører fra Herlev - Gentofte Hospital

Rigshospitalet

Rigshospitalet deltager med projekter med fokus på, hvordan nye innovative produkter kan forbedre daglige arbejdsgange til fordel for både patienter og personale. De deltagende geniale innovatører er: Marie Lommer Bagger, Louise Bangsgaard, Zahra Salim Abd Al-Hassan og Inge Alsmith.

De geniale innovatører fra Rigshospitalet

Nordsjællands Hospital

Fra Nordsjællands hospital deltager projekter med særligt fokus på, hvordan ny teknologi kan anvendes i en mere optimal behandling til og af vores patienter. De deltagende geniale innovatører er: Anette Savnik, Lone Hougaard Pedersen og Linda Midskov.

De geniale innovatører fra Nordsjællands Hospital

Center for It , Medico og Telefoni

CIMT deltager med projekter, der søger at give klinikere lettere adgang og hjælp til de services og produkter CIMT udbyder. De deltagende geniale innovatører er: Martin Sølvkjær, Jakob Heydenreich og Jens Damhøj Andersen.

De geniale innovatører fra CIMT

Den Sociale Virksomhed

Den Sociale Virksomhed deltager med projekter, der søger at udvikle nye produkter og services, som skaber bedre kontakt og forståelse mellem såvel personale og brugere, samt udvider brugernes mulighed for selvstændigt at gøre brug af de mange teknologiske muligheder for kommunikation og underholdning.  De deltagende geniale innovatører er: Jannis Jessen, Freddy Larsen og Eva Madsen.

De geniale innovatører fra Den Sociale Virksomhed

Redaktør